Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

3 magyar klip, amiről nem gondoltad volna, hogy hazánkban készült és mind SZFE-s alkotó munkája

Damokos Attila a Margaret Island és a Belau számára készített klipet, Koblicska Örs pedig az Our Youth-szal dolgozott. A helyszín Gyenesdiás, Kisoroszi és a Bokodi-tó volt.


Belau ft. Hegyi Dóri: Island of Promise

helyszín: Kisoroszi:                         rendező: Damokos Attila

Idén szeptemberben jelent meg a Belau nevű egyszemélyes formáció első dala, az Island of Promise, amit egyből egy remek klippel publikáltak. Azóta nem akármilyen sikereket ért el a friss zenei projekt. Annyira erős lett az első mozgóképük, hogy elnyerte a zsűri különdíját a Magyar Klipszemlén, a dal bekerült az Aranyélet nevű új HBO sorozatba, számos rádió játssza előszeretettel, valamint több külföldi zeneoldal is elismerően írt róla.

https://www.youtube.com/watch?v=k25cqUc0IUw

Our Youth: Oak Tree

helyszín: Bokodi-tó                        rendező: Koblicska Örs

Az Our Youth budapesti dallamosabb rockzenét játszó formáció. A 2013 februárjában megjelent West-Cappel EP-n szerepel az Oak Tree. A számos hazai koncertet háta mögött tudható zenekartól egy északi hangulatú kisfilmet kaptunk.

https://www.youtube.com/watch?v=Jane3l2wr2E

Margaret Island – Bolyongó

helyszín: Gyenesdiás                    rendező: Damokos Attila

Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint triója az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar jelenleg a hazai könnyűzenei palettán. Fellépéseik alkalmával pedig további, tehetségüket már bizonyított fiatal zenészekkel egészülnek ki. A Margaret Island 2013 őszén alakult, de már nehéz számon tartani, hogy összesen hány koncerten vannak túl, a világ hány pontjáról küldtek papírhajót ábrázoló fotókat a rajongók az együttes Facebook-oldalára, vagy hányan zengték velük a „Nem voltál jó” refrénjét a fesztiválokon.

https://www.youtube.com/watch?v=VnlMOa-GiXA