Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Állami elismerést vehetett át Pataki András

Augusztus 20. alkalmából adományozható állami kitüntetéseket és a Népművészet mestere díjakat adott át Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter és Vitályos Eszter, a tárca parlamenti államtitkára pénteken Budapesten a Pesti Vigadóban. Az ünnepségen Csák János miniszter és Vitályos Eszter, a tárca parlamenti államtitkára átadta a Magyar Érdemrend Középkereszt a csillaggal polgári tagozat, a Magyar […]

Augusztus 20. alkalmából adományozható állami kitüntetéseket és a Népművészet mestere díjakat adott át Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter és Vitályos Eszter, a tárca parlamenti államtitkára pénteken Budapesten a Pesti Vigadóban.

Az ünnepségen Csák János miniszter és Vitályos Eszter, a tárca parlamenti államtitkára átadta a Magyar Érdemrend Középkereszt a csillaggal polgári tagozat, a Magyar Érdemrend Középkereszt a csillaggal polgári tagozat és a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat díjakat. Vitályos Eszter és Hoppál Péter, a tárca kulturális államtitkára pedig a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat, valamint a Népművészet mestere díjakat adta át.


Pataki András Jászai Mari-díjas rendező, dramaturg, művészetért és közösségi művelődésért felelős helyettes államtitkár, a Soproni Petőfi Színház igazgatója, a Színház- és Filmművészeti Egyetem Sinkovits Imre Színházművészeti Intézet oktatója a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetését vehette át.

Oktatónknak szívből gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk!

Forrás: MTI