Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Az Ódry Színpad márciusi bemutatói

Líra és Epika/Yvonne, burgundi hercegnő/Hedda Gabler Szkeccsek/Cabaret Március 5-én, csütörtökön 19 órától a Padláson Mácsai Pál és Ács Norbert rendezésében Szabó Borbála  és Varró Dániel mesejátékát, a Líra és Epikát láthatják, a III. éves bábszínész osztály előadásában. Március 8-án, vasárnap 15 órától az Ódry Színpadon az Yvonne, burgundi hercegnő c. darabot mutatjuk be, Dyssou Bona […]

Líra és Epika/Yvonne, burgundi hercegnő/Hedda Gabler Szkeccsek/Cabaret

Március 5-én, csütörtökön 19 órától a Padláson Mácsai Pál és Ács Norbert rendezésében Szabó Borbála  és Varró Dániel mesejátékát, a Líra és Epikát láthatják, a III. éves bábszínész osztály előadásában.


Március 8-án, vasárnap 15 órától az Ódry Színpadon az Yvonne, burgundi hercegnő c. darabot mutatjuk be, Dyssou Bona rendezésében.


Március 9-én, hétfőn 20 órától látható Henrik Ibsen Hedda Gabler Szkeccsek c. előadása, a Várkonyi teremben, a végzős színészosztállyal.


Március 28-án, szombaton John Kander – Fred Ebb – Joe Masteroff: CABARET látható az Ódry Színpadon, ifj. Vidnyánszky Attila rendezésében, a IV. éves színészosztály előadásában.

marcius_2020