Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Erasmus+ projekttalálkozó Pozsonyban

2015. Október 19-21. között tartják a Three Layers bábos munkacsoportjának projekttalálkozóját Pozsonyban. A találkozó célja, hogy a partnerek továbbfejlesszék a tervezett nemzetközi bábos képzés tantervét, valamint előkészítsék a 2016 januárjára tervezett budapesti bábművészeti konferencia platformját.


A három napos rendezvény arra is lehetőséget ad, hogy a Three Layers program keretében korábban szervezett workshopok tapasztalatait megoszthassák egymással az intézmények képviselői, és ennek mentén tovább finomíthassák közös képzésük formáját, tartalmát, és célkitűzéseit. Ezen kívül összefoglalják tapasztalataikat a Three Layers projekt első évének menedzsmentjéről.

A program vezetői Csató Kata, Ellinger Edina és Winkler Erika, a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetem munkatársai. Mellettük a vendéglátó VŠMU Előadó-művészeti Akadémia képviseletében Ida Hledikova és Marika Kecskesova, a Prágai Akadémiáról Robert Smolik és Michal Somos, a lengyelországi Bialystoki Akadémiáról Wieslaw Cholpinski és Marta Rau vesz részt az eseményen.