Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Folytatódik a Szép alak díjesője

Június utolsó előtti hétvégéjén két újabb díjat zsebelt be a már eddig is nagyon sikeres Szép alak: egy olasz és egy szlovák fesztiválon szerepelt ezúttal eredményesen Kis Hajni vizsgafilmje.


Kis Hajni személyesen is részt vett a szlovákiai Trencsényteplicben megrendezett filmfesztiválon. Az ismert fürdőváros korábban az Art Film Festnek adott helyszínt, ám annak elköltözése után egy új, Park Film Fest néven. Az idei rendezvény díszvendége Krysztof Zanussi volt, aki mesterkurzust is tartott az érdeklődőknek. A fesztivál nagyjátékfilmes díját Iveta Grófová Little Harbour c. filmje nyerte, míHajni-dijg a rövidfilmek mezőnyében a fődíjat, az Arany Béka-díjat Kis Hajni Szép alak c. vizsgafilmje érdemelte ki.

A hétvégén Olaszországban is vetítették a Szép alakot. A Szardínia szigetén található Olbia városában megrendezésre kerülő Figari Film Festen szerepelt, és ott is sikerrel: a főszerepet játszó Egyed Brigitta nyerte a Legjobb Színésznő díját, melyhez ezúton is gratulálunk!

Hajni-dij2

A Szép alak 18 ország 26 fesztiváljára kapott meghívást, és már 6 díjnál jár. A napokban Észtországban és Iránban versenyez a film.