Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Jelentkezz színjátszós önkéntesnek a Bátor Táborba!

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta valósítja meg ingyenes élményterápiás táborait daganatos és cukorbeteg gyerekeknek. Ha szeretnél önkéntesnek jelentkezni a 2014-es nyár tíznapos táboraiba, 2014. február 16-ig megteheted!


Évente 850 gyerek táborozik velük, mintegy 850 önkéntes közreműködésével. A Bátor Tábor nem a betegségről vagy a korlátokról szól, hanem az életről, a lehetőségekről és az összetartozásról. A tábor programjai sikerélményt nyújtanak a gyerekeknek, ami növeli önbizalmukat és önértékelésüket, ezáltal megerősödve, bátrabban térhetnek vissza a hétköznapokba.

A tábor mozgatórugói az önkéntesek (tábori néven cimborák). Feladatuk a vidám, bátorító atmoszféra megteremtése, és színvonalas programok szervezése a gyermekek számára.

Ha szeretnél önkéntesnek jelentkezni a 2014-es nyár tíznapos táboraiba, 2014. február 16-ig megteheted!

Röviden a programról: minden gyerek szívesen bújik szerepbe és próbálja ki, milyen királylánynak, buszsofőrnek vagy bűvésznek lenni. Egyesek bátrabbak, mások akkor oldódnak fel, ha már elvarázsolódtak egy mesevilágba.

A színjátszás foglalkozás az, ahol a gyerekeket kisebb játékokkal elvezetjük fantáziájuk világába. Drámás játékokkal, a hatalmas jelmezraktár segítségével létrehozunk egy közös világot és teszünk egy rövid utazást, ahol mindenki kipróbálhat valamit, amit még előtte nem.

Ezen kívül sokféle feladatkör van még, amit a Bátor Tábor kínál nyári táboraiban. Itt kipróbálhatod magad önkéntesként, te is hozzá tehetsz valami fontos és hasznos dologhoz!

Jelentkezhetsz awww.batortabor.huoldalon!