Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Kancellári Közlemény

A Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárja, dr. Vonderviszt Lajos a fenntartó kuratórium elnökével, Vidnyánszky Attilával megbeszélést folytatott szeptember 29-én délelőtt, ahol áttekintették a jelenlegi komplex helyzetben a kancellár feladatkörét, lehetőségeit, a kancellár és az egyetem közötti együttműködés eddigi kereteit, valamint a fenntartói elvárásokat. Az elemzés eredményeképp és a jelenlegi helyzet kezelésére a Kuratórium elnöke szerződésbontást […]

A Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárja, dr. Vonderviszt Lajos a fenntartó kuratórium elnökével, Vidnyánszky Attilával megbeszélést folytatott szeptember 29-én délelőtt, ahol áttekintették a jelenlegi komplex helyzetben a kancellár feladatkörét, lehetőségeit, a kancellár és az egyetem közötti együttműködés eddigi kereteit, valamint a fenntartói elvárásokat.

Az elemzés eredményeképp és a jelenlegi helyzet kezelésére a Kuratórium elnöke szerződésbontást javasolt közös megegyezéssel, ezt a kancellár elfogadható megoldásnak tartotta. 

A felek egyetértettek abban, hogy az egyetem működési folyamatosságának biztosítása elsődleges cél, ezért az adminisztratív átadás-átvételi folyamat mellett dr. Vonderviszt Lajos egy hónapig még rendelkezésre áll az új kancellár munkájának elősegítésére, a gazdasági és működtetési feladatokkal kapcsolatos kérdések tisztázásához.