Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Kortárs elsősegély – Tóth Benedek ütőhangszeres koncertje

Tóth Benedek és zenésztársai június 7-én jótékonysági koncertet szerveznek az Ódry Színpadon. A belépőjegyekből befolyó összeget a Színház- és Filmművészeti Egyetem eszközparkjának korszerűsítésére ajánlják fel a fellépők.


Az összefogás alapötletét az a gondolat adta, hogy a nehézségek és a gondok összehozzák az embereket, kreativitást és újításokat szülnek. Így van ez a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóival is, akik e nehéz időkben is igyekeznek hasznosítani adottságaikat, megragadni a kínálkozó lehetőségeket. Ennek szellemében jótékonysági „Elsősegély” koncertet szerveznek neves előadóművészek közreműködésével június 7-én este nyolc órától az Ódry Színpadon, amelynek célja a nemes eszmén túl – az est bevételét a Színház- és Filmművészeti Egyetem eszközparkjának korszerűsítésére és bővítésére ajánlják fel a szervezők – az összefogásra való felhívás is. Így tehát aki eljön, nemcsak egy fantasztikus programban vehet részt, de hozzájárul a színházi és filmművészeti oktatás támogatásához is. Az élményt és a kikapcsolódást pedig az ország és Európa vezető művészei és előadói garantálják.

A jótékonysági koncerten a kortárs és repetitív zenétől a jazzig tartó zenei műfajskálát mutatja be Benedict (Tóth Benedek)és művészbarátai, látványos vizuális megoldásokkal kombinálva. Műsoron lesznek Sáry László, Sáry Bánk, Steve Reich, Scott Lindroth, Javier Alvarez, és Tóth Benedek művei.

 

A koncert fellépői:

 

Albert Zoltán – szaxofon,

Ágoston Viktória, Ittzés Gergő – fuvola,

Bojtos Károly, Holló Aurél (Amadinda) – ütőhangszerek,  

Bubenyák Zoltán – zongora,

Gemma Énekegyüttes – művészeti vezető: Tóth Márton

Martos Attila – basszusgitár,

Mukli Bence – szólógitár,

Lukin Zsuzsanna – ének

Szilágyi Dénes – kürt,

Tóth Viki – szintetizátor,

valamint Benedict (Tóth Benedek) – ütőhangszerek

 

Az est fővédnöke Ascher Tamás, a Színház-és Filmművészeti Egyetem rektora.

A koncert weboldalai:

http://www.facebook.com/KortarsElsosegely

http://www.benedict-art.com

Az esemény Facebook-linkje:

http://www.facebook.com/events/293327114094086/