Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Már lehet pályázni a Magyar Művészeti Akadémia hároméves ösztöndíjára

Ötödik alkalommal hirdeti meg művészeti alkotómunkát támogató ösztöndíjpályázatát a Magyar Művészeti Akadémia. A nyertesek (100 fő) három évre szóló, havi bruttó 200 000 forint összegű művészeti ösztöndíjra lesznek jogosultak. Jelentkezni 2022. február 7-től lehet az MMA Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet online felületén, a pályázatok leadásának határideje 2022. március 21. Az ösztöndíjprogram célja – programszerű, három évre szóló […]

Ötödik alkalommal hirdeti meg művészeti alkotómunkát támogató ösztöndíjpályázatát a Magyar Művészeti Akadémia. A nyertesek (100 fő) három évre szóló, havi bruttó 200 000 forint összegű művészeti ösztöndíjra lesznek jogosultak.

Jelentkezni 2022. február 7-től lehet az MMA Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet online felületén, a pályázatok leadásának határideje 2022. március 21.
Az ösztöndíjprogram célja – programszerű, három évre szóló – alkotó- és előadó-művészeti, valamint művészetelméleti tevékenységek támogatása, magas színvonalú művészi és művészetelméleti tevékenységek anyagi feltételeinek megteremtése az alábbi pályázati kategóriákban: építőművészet, film- és fotóművészet, iparművészet és tervezőművészet, irodalom, képzőművészet, művészetelmélet, népművészet, színházművészet, zeneművészet.

A pályázatról további információk az alábbi oldalon olvashatók: https://osztondij.mma-mmki.hu/osztondij-palyazatok/a-magyar-muveszeti-akademia-palyazati-felhivasa-a-2022-2025-evekre-szolo-muveszeti-osztondij-elnyeresere