Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Megtartotta első ülését a Színház- és Filmművészeti Egyetem új Szenátusa

Az alakuló ülésen Novák Emil, rektori ügyekben eljáró általános rektorhelyettes köszöntötte az új Szenátust, eredményes és sikeres munkát kívánt a tanácskozáshoz. A Színház- és Filmművészetért Alapítvány részéről Rátóti Zoltán a kuratórium tagja köszöntőjében elmondta, az elmúlt időszakban soha nem látott fejlődésen ment keresztül az Egyetem. Kiemelte: bízik abban, hogy ez a lendület kitart az elkövetkező [...]

Az alakuló ülésen Novák Emil, rektori ügyekben eljáró általános rektorhelyettes köszöntötte az új Szenátust, eredményes és sikeres munkát kívánt a tanácskozáshoz.

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány részéről Rátóti Zoltán a kuratórium tagja köszöntőjében elmondta, az elmúlt időszakban soha nem látott fejlődésen ment keresztül az Egyetem. Kiemelte: bízik abban, hogy ez a lendület kitart az elkövetkező időszakban is, amelynek eredményeként a képzés megújítása mellett hamarosan lerakhatják az SZFE új campusának alapkövét is. A szenátus első ülésén elfogadta az Egyetem Minőségbiztosítási Szabályzatát, az új Etikai Kódexet, valamint az akkreditációs önértékelési dokumentumot, továbbá megerősítette az Egyetem Szervezeti- és Működési Rendjét és a megbízott akadémiai vezetés mandátumát.

Az Egyetem autonómiáját biztosító új Szenátus felállítására azért volt szükség, mert az előző testület a modellváltás elleni tiltakozásul lemondott.

szfe_szenátus0628_08