Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Mindenki számára elérhető, új képzések indulnak ősztől

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Felnőttoktatási Központja 2015 októberében új képzéseket indít.


 

A Színház- és Filmművészeti Egyetem meghatározó jelentőséggel bír a művészeti felsőoktatásban a színház, a film és a televízió területén. Az egyetem diplomát adó képzései mellett valamennyi intézetében rövid képzési idejű programokat is kínál. Ezek az iskolarendszeren kívül meghirdetett elméleti és gyakorlati képzések érdekes, máshol nem elérhető témákat és jól hasznosítható szaktudást kínálnak. A képzések oktatói az intézmény tanárai és az egyes szakmák elismert előadói. Az óradíjak rendkívül kedvezőek, a szükséges iskolai előfeltétel minden képzésnél érettségi, az SZFE neve pedig egyértelmű garancia a minőségre. Böngéssze át kínálatunkat, s tanuljon nálunk!

 

Az induló kurzusokról részletes leírás az alábbi oldalon érhető el: http://www.szfe.hu/hu/felnottkepzes/kepzesek

 

 

A képzések október első hétvégéjén indulnak.
 

 

Jelentkezés: 

Jelentkezni 2015. szeptember 18-ig lehet a kitöltött és aláírt Jelentkezési lap megküldésével az szfe.felnottkepzes@gmail.com email-címre vagy a 338-4749-es fax számra vagy a Színház- és Filmművészeti Egyetem címére, Valkai Andreának címezve (1088 Budapest Vas utca 2/C).

 

 

Felvételi beszélgetés: 2015. szeptember 21 és 26 között
 

 

További információ Valkai Andreánál, az szfe.felnottkepzes@gmail.com email-címen, illetve hétköznap 8-12 óra között a 06-30-40-67-402-es telefonszámon.