Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Sikertörténet a DOCNOMADS

2020. február 4-én a Directorate-General for Education, Youth, Sport and Culture of the European Comission szakértői testülete a DocNomads Erasmus Mundus dokumentumfilm-rendezői közös képzést, melyet a Színház és Filmművészeti Egyetem vezet és amelyet 2012-től a portugál Universidade Lusofona-val és a belga LUCA School of Arts-szal közösen valósít meg „sikertörténet”-té (success story) nyilvánította. A Bizottság azokat […]

2020. február 4-én a Directorate-General for Education, Youth, Sport and Culture of the European Comission szakértői testülete a DocNomads Erasmus Mundus dokumentumfilm-rendezői közös képzést, melyet a Színház és Filmművészeti Egyetem vezet és amelyet 2012-től a portugál Universidade Lusofona-val és a belga LUCA School of Arts-szal közösen valósít meg „sikertörténet”-té (success story) nyilvánította.

A Bizottság azokat a projekteket minősíti sikertörténetté, melyek innovatív eredményt érnek el, magas szintű kreativitás jellemzi őket, széleskörű hatást fejtenek ki és amelyek forrásként, inspirációként szolgálhatnak más projektek számára.

A kiválasztás szigorú kritériumok alapján történik, melyek a minőséget, relevanciát és az eredményességet vizsgálják.
A DocNomads márka és képzés, az azt megvalósító európai egyetemi együttműködés nemzetközi konferenciákon, rendezvényeken, a bizottság honlapján speciális médianyilvánosságot kap.

A képen a következők lehetnek: 29 ember, álló emberek, gyermek és túra/szabadtéri