Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

SZFE nyári egyetem – filmíró kurzus kedvezménnyel

A Színház- és Filmművészeti Egyetem filmírás témában hirdetett nyári egyetemi kurzusára a fennmaradó szabad helyek erejéig last minute akciót hirdet. Intenzív képzés július 7-12-ig Stőhr Lóránt és Báron György vezetésével most jelentős kedvezménnyel.


Érdemes július második hetében az iskolapadot választani a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Koncentrált formában, kis létszámú csoportokban, neves szakemberek vezetésével vehetnek részt a filmek és a filmírás iránt érdeklődők az egyhetes kurzuson, melyre most az utolsó jelentkezőknek 11,000 forint kedvezményt biztosít az egyetem. A részvételhez nem szükséges semmilyen előképzettség, de a terület iránti érdeklődés és elkötelezettség elengedhetetlen.

Az egyhetes kurzus a kamaszkor témája köré szerveződik: mind az elméleti, mind a gyakorlati foglalkozások középpontjában ez áll. Délelőttönként neves filmtörténészek és szakírók mutatják be a téma fontosabb magyar és amerikai darabjait (a Sípoló macskakőtől a Kölykökig), délutánonként pedig a résztvevők a filmekhez kapcsolódó kreatív feladatokat kapnak – legyen szó a Kis Valentinó alaphelyzetének továbbgondolásáról, vagy egy apró történet megírásáról egy kamaszkori élmény alapján -, amelyek megoldásában a tanszék művésztanáraitól kapnak segítséget. Filmelemzés, kreatív írás és előadás hármasa alkot egy napot, minden nap e beosztás szerint halad 10-18 óráig. Jelentkezni június 30-ig lehet.

További információk és jelentkezési feltételek itt.