Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

SZFE Piknik

Május első péntekén, hagyományteremtő céllal, közösségépítő Pikniken vehettek részt a Színház- és Filmművészeti Egyetem dolgozói és hallgatói. Az eseménynek a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézet adott otthont. Péntek 10 órakor rajtolt el a főzőverseny, melyre az intézményből 10 csapat nevezett. A versenyre jelentkező csapatok közül a hallgatók voltak többségben. 6 hallgatói és 4 dolgozói, oktatói csapat […]

Május első péntekén, hagyományteremtő céllal, közösségépítő Pikniken vehettek részt a Színház- és Filmművészeti Egyetem dolgozói és hallgatói. Az eseménynek a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézet adott otthont.

Péntek 10 órakor rajtolt el a főzőverseny, melyre az intézményből 10 csapat nevezett. A versenyre jelentkező csapatok közül a hallgatók voltak többségben. 6 hallgatói és 4 dolgozói, oktatói csapat mérhette össze főzőtudását. Az esemény megnyitóján Rátóti Zoltán rektor, Dr. Szarka Gábor kancellár és Sára Balázs intézetvezető köszöntötte az Egyetemi Polgárokat.


A rendezvény célja az volt, hogy az Egyetem minden tagja közösen töltsön el egy napot, melyet a felhőtlen jókedv, szórakozás és kikapcsolódás jellemez. A hangulatról a Hallgatói Önkormányzat gondoskodott, számos előadással, koncerttel készültek a hallgatók.


Az esemény házigazdája, a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézet egész napos stúdió látogatásokat szervezett, vizsgafilmeket vetített ezzel is betekintést engedve az Intézetben zajló mindennapokba.


A főzőverseny eredményhirdetése és a kiadós ételek elfogyasztása után közös salsa és karaoke vette kezdetét, amely megalapozta a hangulatot az esti zenés-táncos mulatságra.


A főzőverseny helyezést elérő csapatai:
I. Wasabi (oktatói csapat, vezetője: Sára Balázs intézetvezető)
II. Rigófütty (hallgatói csapat, vezetője: Kotsis Gergely)
III. Szentkirályi Vasemberek (munkavállalói csapat, vezetője: Kántor Zoltán igazgatóhelyettes)

Köszönjük, hogy részt vettek az SZFE Pikniken!