Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

SZÍN-TÁR Fesztivál Kecskeméten

A Színház- és Filmművészeti Egyetem ötödéves bábszínész szakos hallgatóinak Itt egy lány elásta magát (és így nézzétek)! című előadásával kezdetét vette a Színművészeti Egyetemek Találkozója. Idén márciusban tizenharmadik alkalommal rendezték meg Kecskeméten a Színművészeti Egyetemek Találkozóját, a SZÍN-TÁR Fesztivált. A rendezvényen hazai és határon túli magyar nyelvű színészképző intézmények hallgatói mutatják meg tehetségüket és színpadi […]

A Színház- és Filmművészeti Egyetem ötödéves bábszínész szakos hallgatóinak Itt egy lány elásta magát (és így nézzétek)! című előadásával kezdetét vette a Színművészeti Egyetemek Találkozója.

Idén márciusban tizenharmadik alkalommal rendezték meg Kecskeméten a Színművészeti Egyetemek Találkozóját, a SZÍN-TÁR Fesztivált. A rendezvényen hazai és határon túli magyar nyelvű színészképző intézmények hallgatói mutatják meg tehetségüket és színpadi rátermettségüket.

A fesztiválon, ahogy minden évben, idén is kiosztják a legjobb előadásért járó díjat. A döntést egy szakmai zsűri hozza meg, amelynek tagja egyetemünk oktatója Dr. Szabó Attila színháztörténész is, az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet igazgatóhelyettese.

Az eseményt a Színház- és Filmművészeti Egyetem ötödéves bábszínész hallgatóinak Itt egy lány elásta magát (és így nézzétek)! című előadása nyitotta meg március 22-én.

Március 25-én a kecskeméti Stúdiószínházban láthatja a közönség a Nagy Ibsen-vizsga, avagy sehol sem jobb a szobalevegő című színművet, amelyet az Egyetemünk negyedéves színészosztálya mutat be.

Fotó: Kuttner Ádám