Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Truth is Concrete – pályázati felhívás

A Steirischer Herbst Festival nemzetközi pályázatot hirdet egy maratoni táborban való részvételre, amelynek témája: művészeti stratégiák a politikában és politikai stratégiák a művészetben.
A program időpontja: 2012. szeptember 21-28.
Helyszín: Graz


A "Truth is concrete" keretében 150 diák, művész, aktivista és teoretikus járja körül a művészeti és politikai stratégiák egymásra hatásának kérdését: 7 napon át, napi 24 órában folyik a munka, előadások és performanszok készülnek, szabadegyetemi előadásokra és vitákra kerül sor.

"A világ olyan gyorsan változik, hogy nem tudunk lépést tartani vele: a populista jobboldal megerősödése, a pénzügyi krízis, az oktatási és kulturális struktúrák lerombolása,  az iszlám fundamentalizmus vagy éppen a technológiai és ekológiai katasztrófák — és a sor végeláthatatlan. De mi a művészet szerepe mindezekben az eseményekben, amelyeket még követni, pontosan megérteni is alig tudunk?"

A pályázati támogatás az útiköltség és a teljes időszakra vontkozó kollégiumi szállás térítésére, valamint napi három étkezés biztosítására terjed ki.

Elvárás: a nyertes pályázóknak vállalniuk kell, hogy a program teljes időszakában aktívan részt vesznek az eseményekben.

Munkanyelv: angol

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell:
    – bemutatkozó levél (személyes adatokkal, mint név, cím, email, születési adatok)
    – életrajz
    – motivációs levél

BEADÁSI HATÁRIDŐ: 2012. május 15.

Bővebb információk: http://www.truthisconcrete.org/