Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Vénégy Fesztivál és Színházi Találkozó Nagymaroson

Június 23-26. között kerül megrendezésre a budapesti művészeti egyetemekkel együttműködve a Vénégy Fesztivál a Dunakanyarban. VéNégy Fesztivál hagyományteremtő céllal idén első alkalommal ad otthont a Művészeti Évzárónak. A rendezvény célja, hogy hosszútávon egy erős közösség alakulhasson ki a szín- és filmművészetis, táncművészetis, képzőművészetis, MOME-s és zeneművészetis egyetemi hallgatók között, akik minden évben együtt, egy négy […]

Június 23-26. között kerül megrendezésre a budapesti művészeti egyetemekkel együttműködve a Vénégy Fesztivál a Dunakanyarban.

VéNégy Fesztivál hagyományteremtő céllal idén első alkalommal ad otthont a Művészeti Évzárónak. A rendezvény célja, hogy hosszútávon egy erős közösség alakulhasson ki a szín- és filmművészetis, táncművészetis, képzőművészetis, MOME-s és zeneművészetis egyetemi hallgatók között, akik minden évben együtt, egy négy napos összejövetellel, közös bulival zárják a tanévet. Az egyetemek az ÁRTÉR elnevezésű helyszínen napközben nyári szabadegyetem keretei között szemináriumokkal, beszélgetésekkel várják a hallgatókat, érdeklődőket. A szabadegyetemen többek között Rátóti Zoltán, a Színház és Filmművészeti Egyetem Rektora és L. Simon László a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója is előadást tart.

Mindemellett négy színpadon, több mint 50 zenei program várja az odalátogatókat, olyan fellépőkkel mint, a Morcheeba, Halott Pénz, Vad Fruttik.

További információ és jegyvásárlás: https://venegyfesztival.hu/

Bővebb információ az Ártér Művészeti Szabadegyetemről:
https://venegyfesztival.hu/arter-muveszeti-szabadegyetem/