Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Könyvtári nyitvatartás – aktualitások

Október 29-én és 31-én változik a könyvtári nyitvatartás. November 3-án szerver frissítés miatt nem lesznek elérhetőek az online katalógusok.


Kedves olvasók, könyvtárlátogatók!

Rendkívüli könyvtári nyitva tartás: október 29-én reggel 9 óra és délután 15 óra között az olvasók számára is nyitva áll a könyvtár.

Október 31-én, kedden, a rektori szünet napján, a könyvtár munkatársai az Országos Széchényi Könyvtár különgyűjteményeiben, köztük a Színháztörténeti tárban, a restaurátoroknál és a digitalizáló műhelyben veszünk részt szakmai programokon, egyeztetéseken, ezért a könyvtár zárva lesz.

Az integrált könyvtári rendszer fejlesztői jövő hét pénteken (november 3.) frissítik a szerverünkön levő szolgálati katalógust és a hozzájuk tartozó online katalógusokat. Előre láthatólag ez egész napos munka lesz, a programok nem lesznek elérhetők.

A könyvtár nyitva lesz, de se otthonról, se a könyvtárban nem lehet majd elérni a kereső felületet. Ha épp pénteken, november 3-án keresnék fel a könyvtárat, javasoljuk, hogy a konyvtar@szfe.hu-n jelezzék előre a kéréseket. Előkészítjük aznapra a kért könyveket, kottákat, DVD-ket.