Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Educatio Kiállítás – rendkívüli érdeklődés az SZFE stanjda iránt

Idén először Kiss-B. Atilla – Homonnay Zsolt osztályvezetők másodéves zenés színművész hallgatói fél órás zenés-táncos műsort adtak elő a kiállítás nagyszínpadán. Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket, a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődő […]

Idén először Kiss-B. Atilla – Homonnay Zsolt osztályvezetők másodéves zenés színművész hallgatói fél órás zenés-táncos műsort adtak elő a kiállítás nagyszínpadán.

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket, a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődő diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

Az SZFE standjánál várjuk szeretettel a színházi és filmes szakma iránt érdeklődőket, akik a tavalyi évhez hasonlóan az interaktív tér segítségével kaphatnak betekintést a képzéseinkbe. Egyetemünk oktatóival és hallgatóival találkozva átfogó információt kaphatnak a 2023-ban induló képzéseinkről.

Homonnay Zsolttal a zenés színházról, Koncz Gabriellával és Komár Istvánnal a filmvágás szakma szépségeiről, Zilahy Tamással a televíziós műsorkészítés érdekes kulisszáiról, Szent-Ivány Kingával a színházi mozgásról, Janca Ákossal filmhang rejtelmeiről, Sára Balázzsal pedig az operatőr szakma kihívásairól beszélgethetnek a Hungexpora kilátogató érdeklődők.

Időpont: 2023. január 12-14. 10:00 – 17:00

Helyszín: Hungexpo

Kövessetek minket a Facebookon és az Instagramon!

https://www.facebook.com/szinhazesfilmmuveszetiegyetem

https://www.instagram.com/szfe_official/