Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány tájékoztatása a rektori pályázattal kapcsolatban

A Színház- és Filmművészeti Egyetem rektori pozíciójára kiírt pályázatra a megadott határidőig egy pályázó adta be jelentkezését Rátóti Zoltán személyében. Az Egyetem Szenátusa a megadott feltételeknek megfelelően meghallgatja a pályázót, értékeli a pályamunkáját és javaslatot tesz a fenntartó Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma felé, mely testület 2022. január 18-ig hozza meg döntését. Az SZFE teljes […]

A Színház- és Filmművészeti Egyetem rektori pozíciójára kiírt pályázatra a megadott határidőig egy pályázó adta be jelentkezését Rátóti Zoltán személyében.

Az Egyetem Szenátusa a megadott feltételeknek megfelelően meghallgatja a pályázót, értékeli a pályamunkáját és javaslatot tesz a fenntartó Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma felé, mely testület 2022. január 18-ig hozza meg döntését.

Az SZFE teljes megújításának részeként jelentős technikai és infrastrukturális fejlesztések valósultak meg az elmúlt évben, aminek köszönhetően végre európai szintű körülmények között készülhetnek hallgatóink a pályájukra. A megújulás eredményeit az idei felvételi eljárásban mutatott sokszoros túljelentkezés is visszaigazolta. Az új rektor megválasztásával szimbolikusan is lezárul az intézmény modellváltásának folyamata.

Színház- és Filmművészetért Alapítvány