Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

A Torino Film Lab workshopja Budapesten

A Cirko Film és a Daazo rövid workshopot szervez a magyarországi filmes képzésben részt vevő diákok számára, hogy megismerkedhessenek az Európát átívelő, hasznos képzéseket és workshopokat rendező szervezettel, a Torino Film Lab-bal. A résztvevők első kézből ismerhetik meg, hogyan lehet úgy felépíteni egy low-budget produkciót, hogy az később közönség- illetve fesztiválsiker legyen. Jelentkezés május 2-ig.


A Cirko Film május 8-án mutatja be a Salvo – Magányos szerelmesek című filmet, mely többek között a Cannes-i Filmfesztivál Kritikusok Hete programjában is szerepelt. A premier alkalmából Budapestre látogat a rendezőpáros egyik tagja, Antonio Piazza.
 

A Cirko Film és a Daazo ez alkalomból rövid workshopot szervez a magyarországi filmes képzésben részt vevő diákok számára, hogy megismerkedhessenek az Európát átívelő, hasznos képzéseket és workshopokat rendező szervezettel, a Torino Film Lab-bal.

A Salvót is a Torino Film Lab keretein belül kezdték fejleszteni az alkotók, így első kézből számolhatnak be a tapasztalataikról, illetve arról, hogyan tudtak úgy felépíteni egy low-budget produkciót, hogy az később közönség- illetve fesztiválsiker legyen.

A workshop másik résztvevője Matthieu Darras, a Torino Film Lab projektvezetője, aki a magyar filmesek számára a nemrég zárult Friss Hús Rövidfilmfesztivál zsűritagjaként lehet ismerős. Darras előadásában összefoglalja, hogyan működik a Torino Film Lab, milyen projektjeik vannak, hogyan és mivel érdemes pályázni a magyar filmeseknek. Az előadásokatkövetően a Salvo – Magányos szerelmesek című filmet is megtekinthetik a résztvevők.

A kétórásra tervezett workshopot május 8-án 18:30-kor rendezzük a Cirko-Gejzír moziban (1055 Budapest, Balassi B. u. 15-17.). Az eseményt kifejezetten a filmes képzésben részt vevőknek szánjuk. A részvétel ingyenes. Miután a terem befogadóképessége limitált, arra kérjük az érdeklődőket, hogy regisztráljanak az eseményre az info@daazo.com email-címen május 2-ig.