Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Az SZFE Live Filmklub bemutatja: FOMO: Megosztod, és uralkodsz

Idén ősszel kortárs alkotókat és legfrissebb munkáikat bemutató filmklubot indít a Színház- és Filmművészeti Egyetem. A filmklub vezetője Stőhr Lóránt filmkritikus, az SZFE oktatója. Első alkalommal a FOMO: Megosztod, és uralkodsz című filmet láthatja a közönség október 15-én a KINO moziban. A vetítést követő beszélgetésen vendégünk lesz Hartung Attila, a film rendezője. Ha nem vagy […]

Idén ősszel kortárs alkotókat és legfrissebb munkáikat bemutató filmklubot indít a Színház- és Filmművészeti Egyetem. A filmklub vezetője Stőhr Lóránt filmkritikus, az SZFE oktatója.

Első alkalommal a FOMO: Megosztod, és uralkodsz című filmet láthatja a közönség október 15-én a KINO moziban.

A vetítést követő beszélgetésen vendégünk lesz Hartung Attila, a film rendezője.

fomo_plakat

Ha nem vagy online, nem is létezel? A gimnazista Gergőt és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon. A challenge-videóik idővel egyre durvábbá válnak, amikor pedig egy házibuliban Lilla a fiúbanda prédájává válik, egyetlen éjszaka alatt a feje tetejére áll a budapesti fiatalok biztosnak tűnő világa.

A többek között a Mary PopKids, a Fran Palermo, Deep Glaze és a Hősök zenéivel aláfestett FOMO az ezredfordulón születettek hiteles filmje. Olyan lendülettel visz be a fiatalok mindennapjaiba – és éjszakáiba –, ahogy magyar filmtől még nem láthattuk. A FOMO a Filmteam gyártásában, a Filmalap Inkubátor Programja keretében készült.

Helyszín: KINO (Budapest, Szent István krt. 16, 1137)

Időpont: 2019. október 15., 17:00-20:00

A vetítések ingyenesek, de az előzetes regisztráció kötelező.

A regisztráció menete: Név leadásával a regisztracio@szfe.hu címen. Egy személy legfeljebb 2 fő számára kérhet jegyet. A regisztrációkat a szabad helyek erejéig tudjuk befogadni.

További dátumok: október 29., november 12., november 19.

Mindenkit szeretettel várunk!

Fotó: Komróczki Dia

A programot a Nemzeti Kulturális Alap támogatja