Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Egysnittes mozgógép az szfe150 megálmodójától Egyszemélyes zenei projektnek készített formabontó klipet Damokos Attila.

Friss zenei vállalkozás számára rendezett klipet Damokos Attila, a Színház- és Filmművészeti Egyetem, végzős hallgatója, aki már több díjat és elismerést is bezsebelt. A különleges mozgóképet a Belau formáció bemutatkozó dalára álmodta meg.


A Belau könnyed, nyári hangulatú bemutatkozó dala egy pár kapcsolatát mutatja be, a zenei projektre jellemző hangvételben. Az Island of Promise című számhoz tartozó egysnittes mozgókép a számos elismerést és díjat begyűjtő Damokos Attila nevéhez fűződik, míg a stáb nagyobb része szintén Színház- és Filmművészeti Egyetem, végzős hallgatója volt. A klip Kisorosziban forgott, a főszereplője, Tóth Bori, modell, aki egy titokzatos utazót alakít. A kisfilm a hétköznapokból való kiszakadásról szól, amikor csak mi vagyunk és az út, ami által fontos válaszokat kapunk meg, komoly döntéseket hozunk meg, amiket egyébként otthon nem.

"Ez a forgatás egy nagyon szűk körű, csendes és intim pillanata volt a nyárnak. A barátaimmal összegyűltünk a Duna-parton volt, aki horgászott, míg összeálltunk a díszlettel. Mindenkinek benne volt szíve-lelke és ezért nagyon hálás vagyok nekik! " – mesélte Damokos Attila a munkafolyamatról. "Marcellal nagyon sokat kísérletezünk, azon hogy mi az a legminimálisabb, legcsupaszabb képi nyelv, ami még alkalmas egy történet elmesélésére, nyilván itt nem a Da Vinci kódra kell gondolni, de egy szimbolikus hosszú út utáni búcsúzás, és elvágyódás megfogalmazható így is. Ez engem amúgy is inspirál, mert sokat utazom hátizsákkal a világban, és akkor nagyon sok választ kapok, és azt hiszem, hogy Peti zenéje is ezekről a válaszokról akar szólni.– folytatta a kisfilm megálmodója.

A Belau a jövőben is hasonló tematikájú dalokkal, konceptlemezekkel és erős látványvilággal rendelkező mozgóképeket ígér közönségének, míg a Damokos Attila, Nagy Marcell páros az szfe 150 nevű vizuális projekten kívül újabb klipekkel, reklámokkal rukkol elő.

Az összes werk megtekinthető a https://www.facebook.com/belaumusicoldalon.