Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

ELSTARTOLT AZ SZFE PROOF OF CONCEPT PÁLYÁZATA

A Színház-és Filmművészeti Egyetem 2022. május 11-én elindította első inkubációs kezdeményezését, a Proof of Concept (PoC) programot. A most induló program elsődleges célja, hogy elősegítse és támogassa az Egyetemen folyó tudományos, kutató-fejlesztő tevékenységet, valamint előmozdítsa a vállalkozói szemlélet kibontakozását az Egyetem polgárai között. A mentorálás mellett, a Proof of Concept alap pénzügyi támogatást kíván nyújtani […]

A Színház-és Filmművészeti Egyetem 2022. május 11-én elindította első inkubációs kezdeményezését, a Proof of Concept (PoC) programot.

A most induló program elsődleges célja, hogy elősegítse és támogassa az Egyetemen folyó tudományos, kutató-fejlesztő tevékenységet, valamint előmozdítsa a vállalkozói szemlélet kibontakozását az Egyetem polgárai között.

A mentorálás mellett, a Proof of Concept alap pénzügyi támogatást kíván nyújtani a vállalkozó kedvű hallgatók, oktatók és munkatársak számára, hogy az ötleteikből adódó koncepciókat esetlegesen piacképes fázisba juttassa.

A kutatási eredmények üzleti hasznosíthatóságának előmozdítására az Egyetem önálló pénzügyi alapot hozott létre, amelynek forrását a 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00024 számú projekt biztosítja.

A rendelkezésre álló keret 15 millió forint. Pályázati projektenként legalább 1 millió, legfeljebb 5 millió forint adható.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. május 31. 14:00 óra

Eredményhirdetés várható időpontja: 2022. június 7.

A pályázati felhívás itt elérhető!