Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Érvényes volt az EHÖK választás

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzatának

Választási és Szavazatszámláló Bizottsága közleménye:


 

A Hallgatói Önkormányzat Választási és Szavazatszámláló Bizottsága megállapítja, hogy a hallgatók értesítése több hullámban is megtörtént. A szabályzat és jelentkezés feltételeiről a hallgatók értesítést kaptak szóban, plakátok és a saját email címükre küldött levélben is. Egy HÖK csapat-jelölt adott le nevezést a választásra. A választás alatt visszaélés nem történt, a hallgatók több napon keresztül, változó időpontokban adták le szavazataikat.

320 aktív, nappali tagozatos hallgató volt szavazásra jogosult. Ebből a Film és Média Intézetben 54 adott le szavazatot, melyből 50 igen, 1 nem és 3 tartozkodás volt. A Színházi Intézetből 39 hallgató szavazott, melyből 38 igen, 1 nem és 0 tartózkodás volt. A Színházi Intézetben a szavazók közül ketten nem írták alá a jelenléti ívet. Tehát 93 választáson megjelenttel 29,06%-os volt a részvételi arány, amely a felsőoktatási törvényben előírt 25%-os érvényességi határt átlépte, tehát a választás érvényes. Összesítve 88 igen, 2 nem és 3 tartózkodom szavazattal a választás eredményes is, melynek értelmében tehát a HÖK csapat 2 éves mandátumot kapott.

Amennyiben bárki, bármilyen visszaélést, szabálytalanságot tapasztalt, kérjük, hogy 2015. november 25-én 18:00-ig jelezze a Bizottság tagjainak (Marosvölgyi Judith marosvolgyi@filmacademy.hu; Sziopisz Mari sziopisz.maria@szfe.hu; Hedvig Rábai rabai.hedvig@szfe.hu; Anna Tornyai tornyai.anna@szfe.hu) emailben.

A DÖNTÉS NEM JOGERŐS