Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Filmrendező felvételi 2. forduló

A filmrendező felvételi eljárás 2. fordulójába bejutottak listája a csatolt dokumentumban. Kérjük, hogy az ott megjelölt beosztás szerint jelenjenek meg az egyetem Szentkirály utcai épületében. ( 1088 Budapest, Szentkirályi u. 32/a, V. emelet)


Gratulálunk minden továbbjutó felvételizőnek!

Két kérés, amelynek teljesítése feltétele a filmrendező felvételi második fordulóját képező szóbeli vizsgának:

1. Kérjük, hogy a szóbeli vizsga tárgyát képező maximum 3 perces saját készítésű filmjüket (vagy egy hosszabb, ugyancsak saját készítésű filmjükből kiválasztott maximum 3 perces filmrészletet)  2015. május 11-én 9.00 és 15.00 óra közötti időszakban az SZFE Szentkirályi utcai épületének félemeletén található videó-osztályon, az ottani munkatársaknak leadni szíveskedjenek.

A filmet két példányban, két különböző hordozón, két különböző formában kérjük egyetlen, névvel és kódszámmal ellátott borítékban beadni!
– az egyik változat egy asztali DVD-playerben lejátszható műsoros DVD-formátumban megírt DVD legyen! (tehát ne adat- DVD-t készítsenek, és ne adatfájlként írják rá a filmet a DVD-re!)
– a másik változatként viszont a filmet adatként másolják rá egy pendrive-ra a következő videoformátumok bármelyikében: MPEG2 vagy MP4 vagy  AVI
A film leadása mindkét hordozón és mindkét formában kötelező!

Kérjük, hogy a pendrive-on és a DVD lemezen is legyen feltüntetve a felvételiző neve és a kódszáma!

Nagyon fontos, hogy alaposan ellenőrizzék otthon a videó lejátszhatóságát!
Amennyiben a filmet nem tudjuk a vizsgán lejátszani, a vizsga eleve teljesítetlennek fog számítani, tehát a jelentkező nem juthat tovább a következő fordulóba!
Aki a megadott határidőre, a fentebb megnevezett formátumokban nem adja le a filmjét, az nem tud részt venni a szóbeli vizsgán, így nem juthat a következő fordulóba sem!

Kérjük, hogy a 3 perces hosszt is vegyék nagyon komolyan! Hosszabb filmet a bizottság nem fog megtekinteni, vagy leállitja a megtekintést a három perc leteltével!

A leadott pendrive-ot a szóbeli vizsgája napján mindenki visszakapja.

2. Kérjük, hogy a szóbeli vizsga napjára hozzon magával  3-5 db saját készítésű fényképfelvételt bármilyen témában, de olyat, amelyekről úgy gondolja, reprezentálják az Ön személyes látásmódját.  A képek lehetnek nyomtatott papírképek vagy laborált papírképek, vagyis azokat semmiképpen sem digitális, képernyőre kivetítendő formában hozzák magukkal!
A fényképek legalább  21×15 cm (A5 papír) méretűek legyenek!
Színes vagy fekete-fehér – mindkét változat megfelelő.

KÉRJÜK A SZÓBELI VIZSGÁN A KÓDSZÁMOK SZERINT MEGADOTT NAPON ÉS  IDŐPONTBAN A PONTOS MEGJELENÉST!
RENDEZŐ2 tárgymegjelöléssel, névvel, kóddal, telefonszámmal kérünk visszaigazoló emailt a sziopisz.maria@szfe.hu címre május 11. hétfő reggel 8:00-ig.

A MULASZTÁS A VIZSGA TELJESÍTETLENSÉGÉT JELENTI!

Üdvözlettel:
a Vizsgabizottság