Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Fődíjat nyert az SZFE hallgatója a Kovács László-Zsigmond Vilmos Operatőr Versenyen

A magyar film napjának előestéjén, április 29-én adták át a hazai filmes szakma kiemelkedő szakembereinek a Kovács László-Zsigmond Vilmos Operatőr Díjakat a Pesti Vigadóban. A diákfilm kategória győztesének 2005 óta ítélik oda a Sparks Kft. Panavision különdíját, amit Zsigmond Vilmos alapított a jövő generációinak támogatására. Az 50 ezer amerikai dollár értékű Panavision filmes kameracsomagot idén […]

A magyar film napjának előestéjén, április 29-én adták át a hazai filmes szakma kiemelkedő szakembereinek a Kovács László-Zsigmond Vilmos Operatőr Díjakat a Pesti Vigadóban.

A diákfilm kategória győztesének 2005 óta ítélik oda a Sparks Kft. Panavision különdíját, amit Zsigmond Vilmos alapított a jövő generációinak támogatására. Az 50 ezer amerikai dollár értékű Panavision filmes kameracsomagot idén a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettesének, Dr. Vecsernyés Jánosnak mesterszakos tanítványa, Ifj. Hámory Csaba érdemelte ki, Derzsi Mátyás – Koltai Lajos mesterszakos rendező diákjának – Az út végén című vizsgafilmjében nyújtott operatőri teljesítményéért. A Színház- és Filmművészeti Egyetem diákja emellett egy 2,5 millió forint értékű utómunka különdíjat is átvehetett az NFI Filmlabortól.

Fotó: NFI