Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Gyimesi Domonkos két rövidfilmmel is indul a Friss Hús rövidfilm Fesztiválon

Gyimesi Domonkos elsőéves Filmrendező művész MA szakos hallgató két filmmel is indul az idén tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Friss Hús rövidfilmfesztiválon. Domonkos féléves vizsgafilmjét a Köszönöm, hogy maradtál-t a vizsgafilm bemutató után, áprilisban hívták meg a fesztiválra. A történet szerint a főszereplő Ábel élete első találkozására készül a szerelmével, útban hozzá azonban megismerkedik egy stoppos […]

Gyimesi Domonkos elsőéves Filmrendező művész MA szakos hallgató két filmmel is indul az idén tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Friss Hús rövidfilmfesztiválon.

Domonkos féléves vizsgafilmjét a Köszönöm, hogy maradtál-t a vizsgafilm bemutató után, áprilisban hívták meg a fesztiválra. A történet szerint a főszereplő Ábel élete első találkozására készül a szerelmével, útban hozzá azonban megismerkedik egy stoppos lánnyal… A film egy road movie, amely személyes és fiktív elemeket egyaránt tartalmaz.

A fesztivál résztvevői erős mezőnyt alkotnak, azonban hallgatónk bizakodva száll versenybe.

A film operatőre Krulik Marcell, egyetemünk elsőéves Filmoperatőr művész MA szakos hallgatója, akinek ez az első kisfilmje.

Rendező: Gyimesi Domonkos
Operatőr: Krulik Marcell
Szereplők: Horváth Csenge, Major Erik, Nagy Katica
Premier vetítés: 2022. június 5. 19:00
Helyszín: Friss Hús Fesztivál, Budapest, Toldi Mozi