Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Hallgatóink munkái a Spoleto Fesztiválon

A Youngliszt és az Alttó c. előadások szerepelnek a július 2-9. között megrendezésre kerülő Spoleto Festival de Due Mondi diákszekciójában.


Július 2-9 között a Spoleto Festival dei Due Mondi diákszekciójában, a European Young Theatre-ben versenyez Widder Kristóf koreográfiája, a Youngliszt című előadás Horkay Barnabás és Kiss Anikó közreműködésével.

Az fesztiválon az V. éves színházrendező – fizikai színházi koreográfus osztály diákjai mellett Glasgowból, Szentpétervárról, Párizsból vagy Vilniusból is érkeznek versenyzők, például a következő intézmények hallgatói: a strasbourgi TNS, a glasgow-i Royal Conservatoire of Scotland, a szentpétervári Saint-Petersburg State Theatre Arts Academy, a vilniusi Lithuanian Academy of Music and Theatre, a krakkói Ludwik Skolski State Drama School vagy a párizsi Conservatoire National Supérieur d’Art Dramatique.

A fesztiválon ugyanebben a szekcióban versenyeznek Lestyán Attila és Vilmányi Benett első éves színművész hallgatók, akik a monológ- és dialógversenyen Altató című  produkciójukat adják elő.