Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Három tanárunk és egy idén végzett hallgatónk a Színikritikusok Díjának nyertesei között

Székely Kriszta, Hegedűs D. Géza, Marton László és Markó Róbert vehette át az elismerést a Budapest Bábszínházban tartott díjátadó esten szeptember 21-én, a Magyar Dráma Napján.


A Színházi Kritikusok Céhe idén 38. alkalommal adta át az előző évad legkiemelkedőbb színházi teljesítményeit elismerő Színikritikusok Díját.

A céhtagok legalább kilencven premier megtekintése után voksolhattak, tizenöt kategóriában, kategóriánként három-három díjazandó produkciót, illetve alkotót megjelölve.

Az idén bábrendezőként diplomázott Markó Róbert kapta a Legjobb gyermek és ifjúsági előadás díját a Budapest Bábszínházban rendezett A csillagszemű juhász című előadásért.

Székely Kriszta, az I. éves színművész osztály társ-osztályvezetője két díjat is átvehetett. Ő lett a Legígéretesebb pályakezdő, és neki ítélték a kritikusok a Legjobb rendezés díját A kaukázusi krétakör című munkájáért a Katona József Színházban.

Professor Emeritusunk, Marton László  a Vígszínházban nagy sikerrel futó A Pál utcai fiúk rendezéséért vehette át a Legjobb zenés/szórakoztató előadás kategória díját.

Rektor-helyettesünk, Hegedűs D. Géza és Marton László Hallgatni akartam című Mária estje Különdíjat kapott.

Íme a teljes lista