Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Jászai Mari Színészház Pályázati Felhívás

A Magyar Teátrumi Társaság Közhasznú Egyesület (MTT) az OMSZI Nonprofit Kft. megbízásából pályázatot ír ki a Jászai Mari Színészház (Színészház) bérleményeire. A Jászai Mari Színészház lakóegységeire a szabad helyek függvényében folyamatosan lehet pályázni. A Színészház lakóegységeinek bérlésére pályázhat minden nagykorú, magyar állampolgársággal rendelkező, rendszeres színházművészeti tevékenységre irányuló szerződéssel bíró művész, művészeti dolgozó, aki valamelyik budapesti […]

A Magyar Teátrumi Társaság Közhasznú Egyesület (MTT) az OMSZI Nonprofit Kft. megbízásából pályázatot ír ki a Jászai Mari Színészház (Színészház) bérleményeire.

A Jászai Mari Színészház lakóegységeire a szabad helyek függvényében folyamatosan lehet pályázni. A Színészház lakóegységeinek bérlésére pályázhat minden nagykorú, magyar állampolgársággal rendelkező, rendszeres színházművészeti tevékenységre irányuló szerződéssel bíró művész, művészeti dolgozó, aki valamelyik budapesti székhelyű vagy budapesti játszóhellyel rendelkező színházzal jogviszonyt létesített.

Valamennyi lakóegység alapszinten bútorokkal felszerelt, lehetőség van más pályázóval is együtt bérelni a Színészház létesítményeit.

Jelentkezni a Pályázati felhívás leírása alapján lehetséges.

Pályázati felhívás

1.sz. melléklet: Pályázati adatlap

2.sz. melléklet: Jogviszony igazolás – munkaviszony

3.sz. melléklet: Igazolás megbízás