Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Egyetemünkről több alkotás is szerepel a XIII. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában

Erhardt Ágoston a televíziós műsorkészítő osztály vezetője 17 állomás – A feltámadás keresztútja című filmjével, Berecz Péter másodéves televíziós műsorkészítő az Isten hozott Manchesterben! riportfilmjével, Sós Miklós Vilmos  dokumentumfilm-rendező művész mesterszakos hallgatónk az, Amiről a hó mesél című vizsgafilmjével képviseli Egyetemünket a Filmfesztiválon. A filmfesztivál augusztus 18-21. között kerül megrendezésre Balatonszemesen, Bujtor István családjának egykori […]

Erhardt Ágoston a televíziós műsorkészítő osztály vezetője 17 állomás – A feltámadás keresztútja című filmjével, Berecz Péter másodéves televíziós műsorkészítő az Isten hozott Manchesterben! riportfilmjével, Sós Miklós Vilmos  dokumentumfilm-rendező művész mesterszakos hallgatónk az, Amiről a hó mesél című vizsgafilmjével képviseli Egyetemünket a Filmfesztiválon.

A filmfesztivál augusztus 18-21. között kerül megrendezésre Balatonszemesen, Bujtor István családjának egykori lakóhelyén. A fesztivál célja, hogy emléket állítson Bujtor István, Balázs Béla-díjas rendező, színész, producer szellemi örökségének, beleértve az életműben meghatározó humor és rejtély mai filmes jelenlétét.

Jelenleg ez a régió legnagyobb filmes seregszemléje, ahol a veteránautós felvonulás és az Ötvös Csöpi ételkóstolók mellett valódi kuriózumot jelent a filmes alkotókkal való találkozás: a nyilvános, bárki által látogatható filmvetítéseket pódiumbeszélgetések és szakmai workshopok teszik még színesebbé.

Hallgatóinknak sok sikert kívánunk!

További információ: https://bujtorfilmfesztival.hu/