Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Kollégiumi tájékoztató hallgatóinknak

Megkezdődött a kollégiumi férőhely-pályázat a szeptemberben kezdődő tanévre. Figyelem! Az egyetem csak a hiánytalan és határidőre benyújtott jelentkezéseket veszi figyelembe.

TÁJÉKOZTATÓ A KOLLÉGIUMI JELENTKEZÉSHEZ

Ø A kitöltött és aláírt jelentkezési lapot, az igazolásokat/mellékleteket és az aláírt nyilatkozatot egy borítékban, postai úton kell eljuttatni az egyetem címére, július 31-ig beérkezően: Színház- és Filmművészeti Egyetem 1088 Bp. Vas u. 2/c; a borítékon fel kell tüntetni: „Kollégiumi jelentkezési lap”, vagy az egyetem Vas utcai portáján erre a célra elhelyezett mappában kell hagyni.

Ø Kizárólag határidőre, postán beérkezett, vagy a portán hagyott jelentkezéseket bírálunk el. E-mail-en elküldött jelentkezést nem áll módunkban elfogadni.

Ø Hiányosan kitöltött adatlapot, illetve az adatokhoz tartozó igazolások nélkül beküldött jelentkezést nem bírálunk el, hiánypótlásra nincs lehetőség.

Ø A kollégiumi jelentkezéseket a kollégium vezetője és a Kollégiumi Bizottság bírálja el.

Ø Sem a tanulmányi eredmény, sem a szociális körülmények nem kizárólagosan döntőek a kollégiumi igény elbírálásánál, a bizottság több szempontot is figyelembe vesz. Az egyetemen első évüket kezdő jelentkezőknek természetesen nem kell tanulmányi eredményeket megadniuk.

Ø Az a jelentkező, akinek tanulmányi mulasztása vagy pénzbeli tartozása van az egyetem felé, automatikusan a lista végére kerül.

Ø A döntésről értesítőt küldünk e-mail-en, augusztus 6-ig

Tájékoztatásul a leendő elsőéves hallgatóknak: a kollégium a Vas u. 2/c épület 4., 5., 6., 7. és 8. emeltén helyezkedik el. Többségében 3 ágyas szobáink és néhány 2 ágyas szobánk van; némelyik 3 ágyas szobához kis erkély tartozik.

A kollégiumi díj államilag támogatott hallgató részére 2 ágyas szoba esetén 11.650 Ft/hó, 3 ágyas szoba esetén 9.320 Ft/hó; önköltséges hallgató számára 22.000 Ft/hó, határon túli vendéghallgatók számára (ha van hely) 100 Euró/hó.

A felvettek névsora és létszáma a vonalhúzást követően lesz végleges; a kollégiumi jelentkezési lapot mindenkinek, aki a gyakorlati felvételin megfelelt, kiküldjük, ez nem jelenti automatikusan azt, hogy felvételre került – ha valaki nem kerül be a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, annak a kollégiumi jelentkezése is érvénytelen lesz.

JELENTKEZÉSI LAP: SZFE_Kollégium_jelentkezési lap2019_2020