Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Könyvtár nyáron is!

Szinte egész nyáron várja a látogatókat egyetemünk könyvtára, mely csupán 10 munkanapra zár be augusztus 4-15 között. A közel hatvanezres állományban igazi kuriózumok is találhatók, érdemes nyáron is böngészni köztük.


Az SZFE könyvtára felbecsülhetetlen értékű színházi, zenei és filmművészeti témájú állománnyal rendelkezik. Közel 40,000 szakkönyv (dráma, szövegkönyv, elméleti írás, doktori dolgozat, diplomamunka) érhető el, emellett 9,000 kotta és közel 4,000 hanganyag és mozgókép, vizsgaelőadások és viszgafilmek is megtekinthetők. Igazi kuriózumok is várnak a látogatókra: régi és első kiadású könyvek, dedikált és kézzel írott művek, évkönyvek.  A könyvtárban évente közel húszezer dokumentumot kérnek ki az olvasók.

A nyári nyitvatartás szerint hétfőtől csütörtökig 9-17 óráig, pénteken 14.30-ig várják az olvasókat. Augusztus 4-15. között zárva van a könyvtár, augusztus 18-tól szeptember 1-ig pedig újra a fenti nyári nyitvatartás van érvényben. Szeptember 1-tól este hatig tart nyitva az egyetemi könyvtár.