Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Kormánybiztosi látogatás

Stumpf István felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos látogatást tett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, melynek keretében találkozott az egyetemi vezetéssel és a hallgatósággal. Rátóti Zoltán rektor, Szarka Gábor kancellár és az intézmény vezetőinek részvételével zajlott találkozón áttekintették a modellváltás helyzetét az eddigi tapasztalatok alapján. Az egyetemi vezetők beszámoltak az SZFE-n megvalósult fejlesztésekről, az átalakulás eredményeiről […]

Stumpf István felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos látogatást tett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, melynek keretében találkozott az egyetemi vezetéssel és a hallgatósággal.

Rátóti Zoltán rektor, Szarka Gábor kancellár és az intézmény vezetőinek részvételével zajlott találkozón áttekintették a modellváltás helyzetét az eddigi tapasztalatok alapján. Az egyetemi vezetők beszámoltak az SZFE-n megvalósult fejlesztésekről, az átalakulás eredményeiről és az oktatásfejlesztési elképzelésekről. A minőségi biztosítékokkal kialakított új finanszírozási rendszernek köszönhetően az Egyetem stabil alapokon működik, ami garanciája az intézmény jövőbeli fejlődésének.

A Kormánybiztos tájékoztatást adott a modellváltás során szerzett általános tapasztalatokról és az oktatás színvonalának további emeléséhez szükséges lépésekről. Az SZFE vezetőivel folytatott megbeszélést követően a Kormánybiztos az Egyetem hallgatóinak a modellváltással kapcsolatos észrevételeit ismerhette meg a diákokkal folytatott kötetlen beszélgetés keretében.

2022.04.29.