Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Köszönjük nektek, veletek vagyunk

A színházi világnaphoz kapcsolódóan a Kaposvári Csiky Gergely Színház „Köszönjük nektek, veletek vagyunk” szlogennel kampányt indított, amelyhez az ország legtöbb társulata csatlakozott Szegedtől Pécsen át a fővárosig, a Magyar Állami Operaházig és a Nemzeti Színházig. A kaposváriak akciójával a teátrumok a frontvonalban dolgozók felé szeretnék kifejezni hálájukat azzal, hogy az esti előadások elmaradt tapsait nekik […]

A színházi világnaphoz kapcsolódóan a Kaposvári Csiky Gergely Színház „Köszönjük nektek, veletek vagyunk” szlogennel kampányt indított, amelyhez az ország legtöbb társulata csatlakozott Szegedtől Pécsen át a fővárosig, a Magyar Állami Operaházig és a Nemzeti Színházig.

A kaposváriak akciójával a teátrumok a frontvonalban dolgozók felé szeretnék kifejezni hálájukat azzal, hogy az esti előadások elmaradt tapsait nekik ajánlják, és arra hívnak mindenkit, hogy március 27-én 19 órakor otthonukban nyissanak ablakot, álljanak ki az erkélyre, és tapsolják meg azokat, akik a pandémia ellen harcolnak, akár egészségügyi, akár más területen. A teátrumok egyúttal arra biztatnak mindenkit, hogy a járvány megfékezése érdekében regisztráljon, és oltassa be magát.

A társulat facebook oldalán az alábbiak olvashatók:

Színházunk és egész társulatunk nevében köszönetünket fejezzük ki az egészségügyi dolgozóknak, az orvosoknak, az ápolóknak, a mentősöknek, a rendőröknek, a katonáknak, a bolti dolgozóknak, a tanároknak, az önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak, frontvonalban szolgálnak és minden nap minden percében a Covid-19 vírussal szemben harcban állnak!

A Csiky Gergely Színház „KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK” kampányával szeretné kifejezni háláját, és biztatni mindenkit arra, hogy a járvány megfékezése érdekében oltassa be magát!

Színházi világnap alkalmából: (március 27. 19 óra)

„Főszerepben a frontvonalban dolgozók”

Színházunk zárva tart, az elmaradt esti tapsokat a frontvonalban szolgálók elismerésére ajánljuk, ezért március 27-én a színházi világnapon, a előadások kezdeti idejében, azaz este 7 órakor, otthonunkban nyissunk ablakot, álljunk ki az erkélyre és tapsoljuk meg azokat, akik a mindennapokban értünk és egészségünkért harcolnak!

#tartsvelünk #tapsoljvelünk #együttsikerül #köszönjüknektek #veletekvagyunk #színházivilágnap