Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Közlemény

A sajtóhíresztelésekkel ellentétben, Veszprémi Judit, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kommunikációs vezetője nem szervezett szabadegyetemet augusztus 11-14 között az egyetem Szentkirályi utcai épületében. A kommunikációs vezető – akinek feladata és kötelessége az egyetem belső kommunikációjának működtetése, hírlevelek és értesítések kiküldése – a hallgatók által szervezett zártkörű rendezvény meghívóját és időbeosztását küldte el az egyetem oktatóinak. […]

A sajtóhíresztelésekkel ellentétben, Veszprémi Judit, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kommunikációs vezetője nem szervezett szabadegyetemet augusztus 11-14 között az egyetem Szentkirályi utcai épületében.

A kommunikációs vezető – akinek feladata és kötelessége az egyetem belső kommunikációjának működtetése, hírlevelek és értesítések kiküldése – a hallgatók által szervezett zártkörű rendezvény meghívóját és időbeosztását küldte el az egyetem oktatóinak.

A kommunikációs vezető a rendezvény szervezéséért, tartalmáért, a meghívott előadókért, az ott elhangzottakért semmilyen módon nem felelős, ezekben a kérdésekben sem véleménynyilvánítási, sem döntéshozói jogköre nincs. Ugyancsak nincs lehetősége arra, hogy a konferencia szervezők által kért belső kommunikációs szolgáltatást megtagadja vagy felülbírálja.

Vonderviszt Lajos

kancellár