Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Megalakult az üzemi tanács választási bizottsága

Munkavállalói kezdeményezésre, az Egyetem üzemi tanácsának megválasztása érdekében 2021. április 16-án megalakult a választási bizottság, amelynek elnöke Kelemen Kartal lett. A bizottság feladata az üzemi tanács megválasztásának előkészítése és lebonyolítása.   Tisztelt Munkavállalók! Örömmel tájékoztunk benneteket, hogy – munkavállalói kezdeményezésre – az Egyetem üzemi tanácsának megválasztása érdekében a mai nappal választási bizottság került létrehozásra. A […]

Munkavállalói kezdeményezésre, az Egyetem üzemi tanácsának megválasztása érdekében 2021. április 16-án megalakult a választási bizottság, amelynek elnöke Kelemen Kartal lett. A bizottság feladata az üzemi tanács megválasztásának előkészítése és lebonyolítása.

 

Tisztelt Munkavállalók!

Örömmel tájékoztunk benneteket, hogy – munkavállalói kezdeményezésre – az Egyetem üzemi tanácsának megválasztása érdekében a mai nappal választási bizottság került létrehozásra.

A választási bizottság tagjai:

Kelemen Kartal (elnök)

Tóth Péter

Mihályi Dávid

A választási bizottság feladata az üzemi tanács megválasztásával kapcsolatos előkészítő feladatok ellátása, valamint a választási eljárás lebonyolítása.

A választási bizottság megalakításáról a munkáltatót levélben tájékoztattuk, akik támogatásukról biztosították a választási bizottság munkáját, valamint jelezték, hogy a választási eljárás eredményes lefolytatásához szükséges feltételeket biztosítják.

Az üzemi tanács választásának tervezett időpontja: 2021. június 17.

Tájékoztatunk benneteket, hogy a választási bizottság az alakuló ülésén elfogadta a választás eljárás rendjét, amely jelen közleménnyel együtt az egyetem honlapján közzétettünk.

Amennyiben az üzemi tanács megválasztásával összefüggésben bármilyen kérdéseket merülne fel, kérem keressétek bizalommal az választási bizottság tagjait.

A választási bizottság munkájáról, a választási folyamat előrehaladásáról az Egyetem honlapján történő közzététel útján folyamatosan tájékoztatni fogunk benneteket.

Budapest, 2021. április 16.

 

Kelemen Kartal

a választási bizottság elnöke


A Színház- és Filmművészeti Egyetem üzemi tanácsának megválasztásával összefüggésben az alábbi választási rend lépett életbe.

Üzemi Tanács választási rend 2021.04.16.