Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra pályázhatnak hallgatóink

Az oktatásért felelős miniszter a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Korm. rendelet alapján nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat adományoz a felsőoktatási intézmények kimagasló eredményt nyújtó hallgatói részére. Intézményünknek a rögzített statisztikai közlés szerint 2 fő pályázó felterjesztésére van […]

Az oktatásért felelős miniszter a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Korm. rendelet alapján nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat adományoz a felsőoktatási intézmények kimagasló eredményt nyújtó hallgatói részére.

Intézményünknek a rögzített statisztikai közlés szerint 2 fő pályázó felterjesztésére van lehetősége. Az ösztöndíj egy teljes tanévre, azaz 10 hónapra szól. A felsőoktatási ösztöndíjra a Színház- és Filmművészeti Egyetem államilag támogatott, állami (rész)ösztöndíjas, illetve költségtérítéses (önköltséges), teljes idejű (nappali) alapképzésben, mesterképzésben vagy osztatlan képzésben részt vevő hallgatók pályázhatnak, akik korábban, vagy jelenlegi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek és legalább 55 kreditet megszereztek, illetve a pályázás időszakában (a tanév második félévében) hallgatói jogviszonnyal rendelkeztek.

A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj benyújtásával kapcsolatos fontosabb határidők:

  1. a kérvény leadásának határideje: 2022.07.11.
  2. a hiánypótlási határidő: 2022.07.14.

A pályázatot a megadott határidőig Gál Enikő oktatástámogatási igazgatóhelyettes részére kell megküldeni.

E-mail: gal.eniko@szfe.hu
Telefon: 06 1/551-5743

További tudnivalók és a pályázati lap itt találhatók.