Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Nemzetközi diáknap

A nemzetközi diáknap a nemzetközi diákközösség megemlékezése 1989 óta. A nemzetközi diáknap a nemzetközi diákközösség megemlékezése 1989 óta, melyet évente rendeznek novemberben, emlékezésül a Cseh egyetemek 1939-es náci megszállására és a tanulók táborokba való deportálására emlékezésül. Ez a nap a diákok multikulturalizmusának nem politikai ünnepe. Ezen a napon különböző rendezvényekkel, performance-okkal emlékeznek meg a fiatalok […]

A nemzetközi diáknap a nemzetközi diákközösség megemlékezése 1989 óta.

A nemzetközi diáknap a nemzetközi diákközösség megemlékezése 1989 óta, melyet évente rendeznek novemberben, emlékezésül a Cseh egyetemek 1939-es náci megszállására és a tanulók táborokba való deportálására emlékezésül. Ez a nap a diákok multikulturalizmusának nem politikai ünnepe.

Ezen a napon különböző rendezvényekkel, performance-okkal emlékeznek meg a fiatalok diáktársaikról. Ezen a jeles napon, elsőéves prózai színész  szakos hallgatóink is csatlakoztak a kezdeményezéshez, színesítve ezzel Egyetemünk kulturális életét. Domokos Éva, Kosztolányi Dezső 1911-es , a Szegény anyám csak egy dalt zongorázik című művét szavalta el. Vasicsek Botond, Petőfi Sándor klasszikusával, a Füstbement terv című verssel készült erre a napra.