Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Nyári egyetemi kurzusok a Színház- és Filmművészeti Egyetemen

A Színház- és Filmművészeti Egyetem tematikus nyári egyetemi kurzust hirdet a színház iránt érdeklődő fiatalok számára 16-26 éves korig. Egyhetes foglalkozás, neves szakemberek, intenzív képzés, megismételhetetlen élmény 2016. június 26-tól július 2-ig.


Ha érdekel a színház működése, színész szeretnél lenni, de nem tudod pontosan, merre indulj el, neked találták ki az egyetem kezdeményezését.

Megismételhetetlen élményben lehet része azoknak, akik nyáron az iskolapadot választják a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A színészmesterség rejtelmeibe lehet elmerülni, koncentrált formában, kis létszámú csoportokban, neves szakemberek vezetésével. Forgács Péter és Kovács Dániel vezeti a nyitott kurzust.

A tanárok előre választott téma alapján, színészi gyakorlatokon keresztül alakítják a programot. A résztvevők jeleneteket dolgoznak ki, és rövidebb előadásokra is felkészülnek, közös próbával valamint egyéni munkában. A tematikus foglalkozások mellett játékok, beszéd-, mozgás- és színészgyakorlatok zajlanak. Zárt, koncentrált, reggeltől késő estig tartó kötött programra számítsanak a résztvevők. Lesznek közös és privát programok is, és kihagyhatatlan a tábor végén tartott záró buli.

A kurzuson való részvételhez nem szükséges semmilyen előképzettség, de a terület iránti érdeklődés és elkötelezettség elengedhetetlen.

Részvételi díj:69 850 Ft, mely magában foglalja a szakmai program és a szállás költségeit, valamint a napi háromszori étkezést.

Jelentkezés:A lent található jelentkezési lapot kérjük kitöltve a cseh.adrienn@szfe.hu email címre elküldeni. Minden jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot. Jelentkezési határidő: 2016. június 23.

Fizetési feltételek: A fizetés 2 részletben történik. Jelentkezésnek minősül az első részlet befizetése 2016. június 23-ig banki átutalással vagy postai befizetéssel a következő számlaszámra:

10032000-01493270-00000000

Első részlet: 54.850 Ft

A második részlet: 15.000 Ft

A befizetésről szóló bizonylatot a cseh.adrienn@szfe.hu e-mail címre vagy az (1)338-4749-es faxszámra kell elküldeni. A második részlet teljesítése a tábor indulásakor, készpénzben történik. A Nyári Egyetem csak megfelelő létszám esetén indul.