Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Nyitásszabály

„A felsőoktatási intézmény a hallgatók által a rektor döntése szerinti rendben látogatható. A felsőoktatási intézmény kollégiuma hallgatók általi látogatása tilos. A védőtávolság megtartásához szükséges feltételek biztosításáról a rektor gondoskodik.” A szabályozás és a szabályok betartatása tehát egyértelműen a vezető és az intézmény felelőssége. Nincs szó az egyetem azonnali és teljes nyitásáról, a korlátozások teljes és […]

„A felsőoktatási intézmény a hallgatók által a rektor döntése szerinti rendben látogatható. A felsőoktatási intézmény kollégiuma hallgatók általi látogatása tilos. A védőtávolság megtartásához szükséges feltételek biztosításáról a rektor gondoskodik.”

A szabályozás és a szabályok betartatása tehát egyértelműen a vezető és az intézmény felelőssége. Nincs szó az egyetem azonnali és teljes nyitásáról, a korlátozások teljes és hirtelen feloldásáról, mert ennek kockázata jelenleg felmérhetetlen.

Miután az SzFE színházi és filmes produkciós műhely is, sokféle szempontot kell mérlegelni. Ahogyan a május 18-i szenátusi ülésen is elhangzott, az intézetvezetőkkel közösen még ezen a héten részletes protokollt dolgozunk ki értelmes és betartható – ugyanakkor a maximális biztonságot garantáló – szabályokkal.

Nyomatékosan kérem a hallgatókat, oktatókat, munkatársakat, hogy ezen szabályok ismertetéséig a korábbi szigorúbb korlátozást tekintsék érvényesnek – különös tekintettel a védőtávolság megtartására.

Türelmeteket és megértéseteket köszönöm.

Upor László rektorhelyettes