Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Pályázat a magyarországi holokausztról szóló kreatív kisjáték-, animációs, dokumentum- és kísérleti filmek készítésére

A Tisza Mozi Kft. és a Szolnoki Zsidó Hitközség a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és Szolnok Város Önkormányzata díjfelajánlásával „Nekem szülőhazám” címmel pályázatot ír ki a magyarországi holokausztról szóló kreatív kisjáték-, animációs, dokumentum- és kísérleti filmek készítésére.


A pályázat nyílt, rajta hivatásos és nem hivatásos filmkészítők egyaránt indulhatnak, a kiírók célja elsősorban a fiatal filmesek megszólítása. A pályamunkák hossza dokumentum film esetén nem haladhatja meg a 60 percet, még a többi műfajban a 10 percet, egyéb technikai kikötés nincs.

A neves szakemberekből álló zsűri által díjazott műveket pénzjutalomban részesítjük, megjelentetjük különböző online felületeken és lehetőség szerint bemutatjuk a közszolgálati csatornákon és a városi televíziókban.

A díjak:

I. díj: 500.000 Ft

II. díj 300.000 Ft

III. díj 200.000 Ft.

A pályamunkák beadási határideje: 2014. szeptember 1.

Cím: Tisza Mozi Kft. Szolnok, Templom út 4. A borítékra nagy betűkkel rá kell írni: „Nekem szülőhazám”.

A pályamunkák leadhatók DVD vagy Blu Ray lemezen 3-3 példányban személyesen vagy postai úton. A beküldött anyagnak egyértelmű formában tartalmaznia kell a pályamű készítésének évét, az alkotó nevét és elérhetőségeit (lakcím, telefonszám, e-mail cím)

További információ: festival@tiszamozi.hu