Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Rektori utasítás

A Színház- és Filmművészeti Egyetemet a hallgatók szeptember 1-jén elfoglalták, tiszta és világos követeléseiket megfogalmazták, üzenetükkel embereket, fontos szervezeteket, magyar művészeket, tudósokat maguk mellé tudtak állítani. Hangjuk százszor messzebb hangzik, mint az előző hónapokban a miénk. Az egyetem szenátusának és vezetőségének lemondása is azt fejezte ki, hogy a történteket nem tudjuk elfogadni. Az egyetemen kialakult […]

A Színház- és Filmművészeti Egyetemet a hallgatók szeptember 1-jén elfoglalták, tiszta és világos követeléseiket megfogalmazták, üzenetükkel embereket, fontos szervezeteket, magyar művészeket, tudósokat maguk mellé tudtak állítani. Hangjuk százszor messzebb hangzik, mint az előző hónapokban a miénk. Az egyetem szenátusának és vezetőségének lemondása is azt fejezte ki, hogy a történteket nem tudjuk elfogadni.


Az egyetemen kialakult helyzet feltétlen elemzést és megvitatást igényel és azt, hogy az egyetem polgársága együtt folytassa a fórumokon való közös gondolkodást, az osztályokkal való találkozást.

Az egyetemfoglaló hallgatókkal egyetértésben a tanévkezdést az egyetemen egy héttel elhalasztom, a tanév rendjét megváltoztatom, a beiratkozás határidejét ezzel együtt szeptember 13-ig meghosszabbítom.

Upor László

felmondási idejét töltő rektori feladatokat ellátó rektorhelyettes