Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

Sikeres felvételit zárt a Színház- és Filmművészeti Egyetem

Minden hátráltató körülmény és negatív kampány ellenére nagyon sikeres volt a felvételi a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE). Az SZFE idei felvételi időszakában az egyes szakokat érintő összes jelentkezések száma 1620 fő, ezen belül, kettő, vagy több szakra is jelentkezést benyújtók száma 272 fő volt. A 2021/2022-es tanév I. őszi szemeszterében 130 új SZFE hallgató […]

Minden hátráltató körülmény és negatív kampány ellenére nagyon sikeres volt a felvételi a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE).

Az SZFE idei felvételi időszakában az egyes szakokat érintő összes jelentkezések száma 1620 fő, ezen belül, kettő, vagy több szakra is jelentkezést benyújtók száma 272 fő volt. A 2021/2022-es tanév I. őszi szemeszterében 130 új SZFE hallgató kezdheti meg tanulmányit. Felvételizőink nehéz megmérettetésen vannak túl, ezúton gratulálunk nekik és örömmel várjuk őket a beiratkozáson osztályvezetőinkkel, oktatóinkkal, kollégáinkkal együtt.

A felvételik jelenléti, többfordulós vizsgák keretében, problémamentesen zajlottak le. Mindez számszerűen azt jelenti, hogy az összes szakra vetítve 51 vizsgaforduló megszervezése és lebonyolítása történt meg hiba nélkül, a pandémiás biztonsági előírások teljeskörű betartásával, (maszk viselés, lázmérés stb.), az írásbeli teszteknél folyamatos orvosi ügyeleti jelenlét biztosításával.

A felvételi szervezésében és lebonyolításban az Egyetem minden szervezeti egysége részt vett. Összesen 150 ember dolgozott a felvételi vizsgákon és annak lebonyolításául szolgáló háttérfeladatokban. A felvételi vizsgák minden esetben problémamentesen zajlottak.

Azoknak a jelentkezőinknek, akiknek most nem sikerült bejutni ezúton köszönjük, hogy minket választottak és részt vettek a megmérettetésen. Kérjük ne adják fel, gyűjtsék tapasztalataikat és jövőre próbálják meg újra! Várjuk őket és új jelentkezőinket!

Színház- és Filmművészeti Egyetem