Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

SZFE-s sikerek a Bujtor István Filmfesztiválon

Augusztus 18-21. között rendezték meg Balatonszemesen a XIII. Bujtor István Filmfesztivált. A fesztivál célja emléket állítani Bujtor István szellemi örökségének. A 147 nevezett film közül 104 alkotás került be a hivatalos versenyprogramba, melyek közül 80-at láthatott a közönség. A rangos megmérettetésen intézményünk osztályvezető tanára, Erhardt Ágoston a 17 állomás – A feltámadás keresztútja című film […]

Augusztus 18-21. között rendezték meg Balatonszemesen a XIII. Bujtor István Filmfesztivált. A fesztivál célja emléket állítani Bujtor István szellemi örökségének.

A 147 nevezett film közül 104 alkotás került be a hivatalos versenyprogramba, melyek közül 80-at láthatott a közönség. A rangos megmérettetésen intézményünk osztályvezető tanára, Erhardt Ágoston a 17 állomás – A feltámadás keresztútja című film alkotója dokumentum- és ismeretterjesztő film kategóriában az érzékeny és átfogó szerkesztői munkáért különdíjban részesült. Egyetemünk hallgatójának Berecz Péternek az Isten Hozott Manchesterben! című alkotása szintén különdíjban részesült.

Oktatónknak és hallgatónknak szívből gratulálunk és további sikeres munkát kívánunk!