Microsoft Office 365 Hallgatói Neptun Oktatói Neptun

ÚJRA TDK!

Az SZFE-n 2012-ben elindult a Tudományos Diákköri munka. A TDK-n aktívan részt vett hallgatóink alkotásaikkal és tanulmányaikkal egyaránt sikeresen szerepeltek a 2013 áprilisában Egerben megrendezett Országos Tudományos Diákköri Konferencián. A közös munkát, közös gondolkodást idén is folytatjuk.


A TDK műhelyjellegű munka, amely művészeti alkotások valamint színház- és filmesztétikai tanulmányok létrehozását segíti.  Az önkéntes képzési formában részt vevő hallgatók elmélyült alkotását és kutatását szaktanárok támogatják.

Az első találkozást 2014. március 17-én, hétfőre szervezzük. Találkozzunk 18.15-kor az egyetem Vas utcai épületében, az első emeleti tanácsterem előtt. Várunk mindenkit, akinek már két lezárt féléve van az SZFE-n.

Arra kérjük az érdeklődőket, hogy addig is gondolkodjanak ötleteken, milyen művészeti alkotásokat (színmű, forgatókönyv, film, fotó, színészi alakítás, látványterv, kosztüm stb.) vagy a színház- és filmművészettel kapcsolatos tanulmányokat szeretnének létrehozni a TDK keretei között.

A jövő évi országos diákköri felhívás szövege elérhető az OTDT honlapján: http://www.otdt.hu/hu/cms/otdk/xxxii-otdk/felhivasok/


Kérdéseikkel bátran keressék a TDK szervezőit!


Jákfalvi Magdolna                                                          Stőhr Lóránt

Művészetelméleti Tanszék                                          Művészetelméleti Tanszék 

egyetemi tanár                                                              egyetemi docens

jakfalvi.magdolna@szfe.hu                                       stohrlorant@gmail.com