SZFE FELVÉTELI

Üdvözlünk a Színház- és Filmművészeti Egyetem felvételi tájékoztató weboldalán, ahol betekintést nyerhetsz képzéseinkbe, fontos információkat tudhatsz meg az induló szakokról és a felvételi eljárásról, valamint megnézheted megújult és kibővült épületeinket, tantermeinket, színpadainkat, stúdióinkat.

Induló szakjaink, általános felvételi információk

A hivatalos felvi.hu tájékoztatóban derül ki, mely szakokat indítja az SZFE. Kattints az alábbi linkekre:

Felvételi előkészítő

Tudj meg mindent a felvételi elkészítő kurzusnapokról!
Tovább!

Hallgatóként az Egyetemen

Milyen hallgatónak lenni az SZFE-n? Olvasd el, nézd meg hallgatóink üzeneteit, miért érdemes egyetemünkre jelentkezni.

“Csodálatos hallgatói közösségnek lehetek a tagja, ami segíti a mindennapokat, így jókedvvel jövünk az iskolába. Minden nap folyamatosan érezzük, hogy a tanáraink és az egész közeg értünk van, szeretnek minket tanítani. Kialakult egy igazi szimpátiával teli, összetartó közösség, ahol értékes munkát tudunk végezni. Tudom, hogy a jövőben is nagyon hasznosak lesznek ezek a kapcsolatok…”

Tovább

Színház- és Filmművészeti Egyetem,
Váltsd Valóra!

NÉZD MEG, HOL TANULHATSZ!

Egyetemünk munkatársai azért dolgoznak, hogy a hallgatók minél komfortosabb, modernebb körülmények között részesüljenek a legmagasabb szintű oktatásban.
Tovább

Hallgatói karrierlehetőségek

Berecz Péter harmadéves televíziós műsorkészítő szakos hallgatónk a CNN csatornánál gyakornokoskodott. Ebből az alkalomból beszélgettünk vele.
Elolvasom a cikket

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal! Kérjük, használd a lenti üzenetküldő funkciót vagy írj a kommunikacio@szfe.hu címre.

Kapcsolat