KÉPZÉSEK ÉS MESTERKURZUSOK AZ SZFE VIRTUÁLIS STÚDIÓJÁBAN

Az SZFE virtuális stúdiója megreformálja a filmművészet oktatását: világszerte elismert mesterek vezetésével és a 3D-s LED-falban rejlő lehetőségek felfedezésével új korszak nyílik meg az SZFE hallgatói számára.

FELVÉTELI FELHÍVÁS

Kreatív közösségre vágyó hallgatók figyelem! Az SZFE meghirdette a Szakkollégiumi felvételit, mely páratlan alkalmat kínál a hallgatóknak a szakmai fejlődésre és a közösségépítésre. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

TÁRSMŰVÉSZETEINK

Egyetemünk oktatója, Dr. Szirtes Balázs színművész Társművészeteink címmel indított beszélgetéssorozatot az SZFE-n. A programsorozatnak és felvételének a Mészáros utcai campus Virtuális Produkciós Stúdiója ad otthont.

LEGJOBB CSAPAT DÍJÁT KAPTA AZ SZFE A 15. SZÍN-TÁR FESZTIVÁLON

Hétvégén véget ért a 15. jubileumi Szín-Tár Fesztivál, amelynek eredményéről nemrégiben döntött a négytagú zsűri. A legjobb csapatnak járó MMA-díjat az SZFE fizikai színházi rendező és koreográfus osztálya kapta. Az idei díj sorozatban a harmadik elismerés, amit az SZFE a fesztiválon kapott.
Hírek

Hírek

Beszámolók, interjúk, események, szakmai eredmények. Olvassa el a Színház- és Filmművészeti Egyetem híreit.
Tovább Tovább
Több betöltése Több betöltése
oktatás

Intézeteink

Ismerje meg a Színház- és Filmművészeti Egyetem képzési portfólióját, pillantson bele az intézetek és a Doktori Iskola munkájába.

Uránia Interdiszciplináris Folyóirat

Online formában is megtekinthető az Uránia Interdiszciplináris Folyóirat, a Színház- és Filmművészeti Egyetem újonnan alapított tudományos kiadványa. A színház-mozgókép-média tematikára fókuszáló kiadvány átfogja az SZFE által oktatott művészeti-tudományos és szakmai területeket.

Felvételi oldal

Keresd fel felvételi weboldalunkat, tudj meg mindent az SZFE felvételijéről!
16x9
Folytatjuk! - az SZFE Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézet showreel videója