Az eseményen ünnepélyes keretek között köszöntjük az immár több mint 150 éves múltra visszatekintő művészetoktatási intézménybe most felvételt nyert elsőéves növendékeket és átadjuk az 50-60-65 éve végzett hallgatók jubileumi oklevelét az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Intézményünk kiemelten fontos céljának tekinti, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen és jogelőd intézményeiben végzett, megbecsült művészeink részére Arany (50 év után), Gyémánt (60 év után), Vas (65 év után) és Rubin (70 év után) diplomákat állítsunk ki és adjunk át évről-évre.

Adatbázisaink esetenként – a több évtizedes időtáv okán – hiányosak lehetnek, ezért az elkövetkező időszakban is folytatjuk azt a feltáró munkát, melynek eredményeként valamennyi érintett átveheti a megérdemelt jubileumi oklevelét. Ezúton tisztelettel kérjük a színház- és filmszakma közösségét, valamint egykori diákjainkat, hogy segítsék Egyetemünket. Ha tudomásuk van olyan személyről, aki jogosulttá vált a jubileumi oklevélre, de azt még nem kapta meg, értesítsenek bennünket, kérjük írják meg nekünk az alábbi e-mail címre: kabinet@szfe.hu.

Köszönjük segítségüket!